Câștigă bani din
abilitățile tale

Crează acum un cont și alătură-te la cei mai buni specialiști în lucrul său, ca să ajuți oamenii
Alătură-te acum

Vezi video

În video poți vedea pașii de înregistrare, completare date personale, confirmare număr de telefon și cum îndeplinim pagina meșterului.

Cum funcționează

Creați un cont

Creează-ți un cont și completează-ți datele personale

Devii meșter

După completarea datelor cu caracter personal, puteți deveni meșter pentru a îndeplini comenzile clienților

Îndepliniți comenzile

Nu uitați să vă completați profilul cu informații utile pentru ca clienții să afle mai multe despre dumneavoastră și despre specialitățile dumneavoastră.

Înregistrează-te, devii meșter și primește un cadou

Când îți creezi un cont în acces anticipat, vei primi cadouri și bonusuri în formă de stickere pentru evidențierea contului tău în lista specialiștilor pentru 3 luni gratis*
Creează un cont
* Doar pentru primii 200 de specialiști

Întrebări frecvente

Cum mă inregistrez pe site?

Introduci email-ul(adresa electronică), compune o parolă și deja ești înregistrat

Cum să devin meșter

4 pași simpli ca să devii meșter pe site-ul nostru:

  1. După înregistrarea pe site, adaugă un număr de telefon și confirmă-l cu ajutorul codului din SMS.
  2. Îndeplinește datele personale precum numele, familia și adresa.
  3. Dă click pe butonul Devino meșter și deja ești meșter.
  4. IMPORTANT! Îndeplinește informația utilă despre tine și ocupațiile tale, ca clienții să știe cu ce te ocupi și în ce te specializezi
De ce am nevoie de această platformă?

Proectul remont.md are ca scop stabilirea contactului între oameni simpli: de o parte cei care au nevoie de un specialist într-o anumită sferă și de cealaltă parte meșterii care au nevoie de clienți.

Îți poți crea gratis o pagină de prezentare pentru a-ți promova serviciile. Toți clienții vor putea vedea informațiile despre tine, inclusiv si pozele cu lucrarile care le-ai executat deja. Astfel vei deveni un membru vizibil și promovat în comunitatea pe care vrem să o formăm - și toate astea absolut gratis.

Apropo, când îți creezi un cont în acces anticipat, vei primi cadouri și bonusuri în formă de stickere pentru evidențierea contului tău în lista specialiștilor pentru 3 luni gratis*

Interesant in blog

Lucrări de instalații sanitare profesionale: calitate, eficiență și siguranță pentru casa și birou
Ți s-a scurs robinetul, toaleta nu se clătește, s-a format un blocaj în conducte? Aveți nevoie să instalați o cutie de hidromasaj, să conectați un încălzitor de apă, o mașină de spălat sau o mașină de spălat vase? Beneficiați de ajutorul profesioniștilor noștri. Am câștigat o reputație pozitivă în rândul clienților noștri ca executant care face totul calitativ, rapid și la un preț avantajos.
5 min
Piața Muncii în Moldova După Impactul Covid-19
În urma pandemiei de Covid-19, economiile din întreaga lume s-au confruntat cu provocări majore, iar Moldova nu a fost o excepție. Piața muncii din această țară a fost profund afectată de restricțiile impuse pentru a limita răspândirea virusului. Cu toate acestea, odată cu revenirea treptată la normalitate, se observă semne de refacere și adaptare în peisajul ocupării forței de muncă din Moldova.
4 min
Calendarul Zilelor Lucrătoare și Libere din 2024: Planificarea Unui An de Eficiență și Relaxare
Anul 2024 aduce cu sine o varietate de zile lucrătoare și libere în Republica Moldova, oferind oportunități atât pentru muncă, cât și pentru relaxare și refacere. Cu o bună planificare, putem să ne optimizăm timpul și să ne bucurăm de toate ocaziile pe care le oferă acest calendar. Să analizăm mai atent cum arată zilele lucrătoare și libere din 2024 și cum putem să le gestionăm pentru a obține un echilibru între muncă și viața personală.
5 min

Începe să câștigi chiar acum

Alegeți oricare dintre cele 340 de categorii de pe site-ul nostru
și profită de posibilitățile platformei noastre chiar acum
Crează un cont
Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.