Lucrări de instalații sanitare profesionale: calitate, eficiență și siguranță pentru casa și birou
Ți s-a scurs robinetul, toaleta nu se clătește, s-a format un blocaj în conducte? Aveți nevoie să instalați o cutie de hidromasaj, să conectați un încălzitor de apă, o mașină de spălat sau o mașină de spălat vase? Beneficiați de ajutorul profesioniștilor noștri. Am câștigat o reputație pozitivă în rândul clienților noștri ca executant care face totul calitativ, rapid și la un preț avantajos.
5 min
Piața Muncii în Moldova După Impactul Covid-19
În urma pandemiei de Covid-19, economiile din întreaga lume s-au confruntat cu provocări majore, iar Moldova nu a fost o excepție. Piața muncii din această țară a fost profund afectată de restricțiile impuse pentru a limita răspândirea virusului. Cu toate acestea, odată cu revenirea treptată la normalitate, se observă semne de refacere și adaptare în peisajul ocupării forței de muncă din Moldova.
4 min
Calendarul Zilelor Lucrătoare și Libere din 2024: Planificarea Unui An de Eficiență și Relaxare
Anul 2024 aduce cu sine o varietate de zile lucrătoare și libere în Republica Moldova, oferind oportunități atât pentru muncă, cât și pentru relaxare și refacere. Cu o bună planificare, putem să ne optimizăm timpul și să ne bucurăm de toate ocaziile pe care le oferă acest calendar. Să analizăm mai atent cum arată zilele lucrătoare și libere din 2024 și cum putem să le gestionăm pentru a obține un echilibru între muncă și viața personală.
5 min
Meșter pentru o oră - pentru reparații minore - sunați-ne și treceți calm cu alte lucruri
Întotdeauna există o duzină de lucruri mici într-un apartament care necesită reparații. O lampă arsă, un robinet care curge, o ușă care nu se închide bine – nu este niciodată suficient timp pentru ei.
4 min
Minifotbal: Nemesis Obține o Victorie cu Scorul de 3-1 împotriva Moldcell în Campionatul Moldovei, Divizia C
În etapa 3 din Campionatul Moldovei MF SERIES 2023-2024, Divizia C, echipa Nemesis s-a confruntat cu Moldcell într-o luptă epică pe terenul de minifotbal. Detaliile acestui joc incitant sunt prezentate mai jos.
2 min
Cum susține serviciul online Remont.md echipa de minifotbal „Nemesis”
Sprijinirea sporturilor și a echipelor sportive are un mare potențial pentru dezvoltarea atât a sportului, cât și a societății în ansamblu. Este, de asemenea, o modalitate de a crea o percepție pozitivă asupra mărcii companiei și de a consolida legăturile în comunitate. Sperăm ca parteneriate precum sprijinul Remont.md pentru echipa Nemesis să devină mai comune. Acest lucru creează o oportunitate pentru întreprinderi de a contribui la sport și la o societate mai sănătoasă. Să sperăm că în viitor vom vedea și mai multe exemple de cooperare de succes între afaceri și sport.
2 min
Tendințe ale prețurilor în industria construcțiilor pentru anul 2023
În fiecare an, industria construcțiilor suferă modificări semnificative în ceea ce privește costurile și prețurile materialelor și serviciilor. Anul 2023 nu face excepție, aducând cu sine o serie de tendințe care influențează prețurile în sectorul construcțiilor. În acest articol, vom explora principalele factori care determină fluctuațiile prețurilor în construcții în anul 2023.
3 min
Cum să economisești bani la renovarea apartamentului. Pe ce poți economisi?
Economii la reparații: este posibil? Această întrebare apare pentru fiecare client, deoarece construcția nu este ieftină. Valoarea economiilor este direct proporțională cu competența proprietarului apartamentului. Economiile sunt o necesitate și pot fi realizate doar în momentul în care nu afectează calitatea reparației generale.
3 min
Planificarea unei bucatarii comode
În multe familii, bucătăria este piesa centrală a vieții de zi cu zi. Deoarece bucătăria chiar trebuie să se încadreze 100% în spațiul oferit, iar mobilierul de bucătărie este de obicei comandat exact la dimensiune, planificarea atentă a bucătăriei este foarte importantă. Am adunat cele mai importante aspecte, precum și numeroase informații și sfaturi pentru planificarea cu succes a unei bucătării moderne.
2 min
Cum să-ți creezi un profil de încredere?
2 min
Gips-carton în construcții și reparații
Gips-cartonul este un material excelent pentru diferite tipuri de proiecte de construcție. În construcții, este folosit atât pentru clădiri noi, cât și pentru reechipare, reconstrucție sau reparare. În plus, gips-cartonul este ideal pentru finisarea unui pod sau mansardă. În articolul nostru veți găsi o mulțime de informații și sfaturi pe tema construcției de gips-carton.
4 min
3 defecțiuni în care este momentul să vindeți mașina
Un ghid scurt despre perioada când a venit timpul să vinzi mașina
3 min
Pompe de căldură pentru casă
Doriți să vă încălziți casa foarte eficient și economic, dar nu sunteți sigur ce tip de sistem este cel mai bun? Vom fi bucuroși să vă ajutăm să faceți alegerea corectă.
3 min
Transport profesional de mărfuri. Servicii de hamali
Fiecare persoană s-a confruntat cel puțin o dată cu dificultățile de deplasare: încărcarea lucrurilor, transportul atent, descărcarea. Cele împachetate cântăresc întotdeauna mult, așa că în absența pregătirii fizice și a experienței, daunele aduse sănătății sunt inevitabile.
1 min
Maestru de anvelope. Cum să deosebești un specialist bun de unul rău
Roțile sunt aproape elementul principal care ajută la conducerea unei mașini și, prin urmare, ca și anvelopele, ele nu trebuie doar să se potrivească cu mașina, ci și să fie instalate corect. Și de aici încep problemele.
2 min
Toate trucurile cumpărării unei mașini premium
Deoarece nimeni nu poate interzice o viață frumoasă, căutarea unei mașini de lux, deși într-o formă întreținută, este un lucru destul de comun.
2 min
Livrarea încărcăturilor și coletelor
Curierii fac o treabă importantă pentru a ajuta oamenii să-și primească pachetele la timp. Aceasta este o profesie universală care include mai multe domenii diferite: livrarea de alimente, îmbrăcăminte sau bunuri de uz casnic.
4 min
Reparația transportului
Pe lângă reparațiile cosmetice minore și depanarea, mecanicii auto restaurează vehiculele distruse. Dacă aveți nevoie de un specialist în selecția mașinii atunci când cumpărați o mașină, un mecanic auto va face față perfect acestei funcții.
2 min
Instalarea și reparația tehnicii
În epoca noastră de dezvoltare a tehnologiei și computerizare, este destul de dificil să ne imaginăm viața unei persoane moderne fără ustensile de uz casnic. Tot ceea ce ne înconjoară are un obiectiv important - simplificarea problemelor de rutină și economisirea celei mai valoroase resurse - timpul.
2 min
Meșter pe o oră - secretele profesiei
Serviciul „meșter pentru o oră” este de mult înrădăcinat pe piața noastră de muncă. Principala abilitate pe care trebuie să o aibă acești meșteri este să facă față bine și rapid muncii „bărbătești”. Ar trebui să ai întotdeauna cu tine instrumentele necesare ale maestrului pe o oră pentru a schimba robinetele, a repara prize sau a instala un dulap.
4 min
Cum să ajungi om de succes, lucrând pentru sine
Fie că visezi la o afacere sau chiar dacă conduci deja, ar fi bine să te gândești cum să menții afacerea competitivă și să câștigi cât mai mult posibil. De aceea, am venit cu câteva metode prin care meșterul pe oră și alți bricolageri își pot multiplica veniturile și reuși.
4 min
Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.