Cum să economisești bani la renovarea apartamentului. Pe ce poți economisi?

Economii la reparații: este posibil? Această întrebare apare pentru fiecare client, deoarece construcția nu este ieftină. Valoarea economiilor este direct proporțională cu competența proprietarului apartamentului. Economiile sunt o necesitate și pot fi realizate doar în momentul în care nu afectează calitatea reparației generale.

Trebuie să fie clar că această reparație nu este pentru câțiva ani, ci pentru cel puțin zece ani. Se știe că este destul de posibil să faci asta mai ieftin, fără un impact negativ asupra interiorului și confortului.

Imagine creată cu ajutorul IA

Cum pot reduce costul reparațiilor?

Costul renovării unui apartament nu este ieftin din punct de vedere al capitalului, deci este imposibil să înjumătățim costul final. Mărimea costului total poate fi redusă semnificativ prin alegerea materialelor de finisare.

Atunci când achiziționați bunuri pentru finisarea apartamentelor, este important să rețineți că numele mărcilor nu sunt o garanție a calității. În comparație cu producătorii cunoscuți, calitatea altora nu este inferioară, iar prețul pieței este mult mai mic.

Puteți economisi materiale de finisare, dar nu exagerați. În loc să cumpărați produse cu etichetă roșie de preț, verificați proprietățile acestora sau efectuați teste de calitate pe produse similare și luați sfatul experților care știu cum se comportă anumite materiale în funcționare.

Bunurile pentru finisarea apartamentelor și alte materiale de calitate le puteți procura pe așa platforme online ca SUPRATEN sau Nanu Market.

Dacă nu există nicio diferență în aspect sau performanță, de ce să plătiți mai mult?

Puncte cheie pentru cei care fac reparații singuri. Economii la echipament profesional. Este scump și poate fi folosit o singură dată, așa că luați în considerare închirierea: este 100% mai ieftin și nu va trebui să îl depozitați.

Sezonalitatea. Iarna, costul materialelor este mai mic decat vara, iar in perioada sarbatorilor producatorii ofera oferte speciale. Dacă plănuiți să vă renovați apartamentul vara, asigurați-vă că aveți timp să cumpărați tot ce aveți nevoie pentru iarnă. Datorită cererii scăzute, consumatorii cumpără materiale de finisare de marcă, uși și mobilier la prețuri mai mici.

Ce economii sunt interzise?

Când plănuiți să vă renovați casa, nu neglijați următoarele puncte

  • Timp. Rapid și calitativ - doar la șarlatani și la televiziuni. În practică, calitatea depinde de „grabă”. Amintiți-vă, acesta nu este un televizor în care plecați o săptămână într-o cabană și vă întoarceți pentru a constata că renovarea a fost deja finalizată. Și dacă găsești un „vrăjitor” care își face treaba rapid, amintește-ți simplul fapt că „toți vrăjitorii sunt mincinoși”.
  • Proiecte de design. Designerii aleg cu înțelepciune scheme de culori pentru a crea un mediu armonios.
  • Nu vă zgâriți cu instalațiile sanitare și cablarea adecvată. Oamenii cumpără echipamente nesigure și folosesc materiale sanitare de scurtă durată pentru a minimiza risipa. Plictisirea excesivă afectează confortul rezidenților și necesită repararea regulată a defecțiunilor. Este mai bine să o faci corect prima dată decât să fii pe nedrept zgârcit.
  • Echipa de reparatii. Serviciile profesionale sunt scumpe. În spatele prețurilor mici se află neglijență, necinste și fără excepții de la reguli, credeți-mă. Cele mai ieftine prețuri sunt stabilite de companiile care abia încep să se angajeze în construcții și reparații, nu au suficientă experiență și nu își înțeleg responsabilitatea pentru calitate.

Urmând aceste reguli simple, puteți reduce semnificativ costurile fără a sacrifica calitatea și aspectul.

Citeşte mai mult

Lucrări de instalații sanitare profesionale: calitate, eficiență și siguranță pentru casa și birou
Ți s-a scurs robinetul, toaleta nu se clătește, s-a format un blocaj în conducte? Aveți nevoie să instalați o cutie de hidromasaj, să conectați un încălzitor de apă, o mașină de spălat sau o mașină de spălat vase? Beneficiați de ajutorul profesioniștilor noștri. Am câștigat o reputație pozitivă în rândul clienților noștri ca executant care face totul calitativ, rapid și la un preț avantajos.
5 min
Piața Muncii în Moldova După Impactul Covid-19
În urma pandemiei de Covid-19, economiile din întreaga lume s-au confruntat cu provocări majore, iar Moldova nu a fost o excepție. Piața muncii din această țară a fost profund afectată de restricțiile impuse pentru a limita răspândirea virusului. Cu toate acestea, odată cu revenirea treptată la normalitate, se observă semne de refacere și adaptare în peisajul ocupării forței de muncă din Moldova.
4 min
Calendarul Zilelor Lucrătoare și Libere din 2024: Planificarea Unui An de Eficiență și Relaxare
Anul 2024 aduce cu sine o varietate de zile lucrătoare și libere în Republica Moldova, oferind oportunități atât pentru muncă, cât și pentru relaxare și refacere. Cu o bună planificare, putem să ne optimizăm timpul și să ne bucurăm de toate ocaziile pe care le oferă acest calendar. Să analizăm mai atent cum arată zilele lucrătoare și libere din 2024 și cum putem să le gestionăm pentru a obține un echilibru între muncă și viața personală.
5 min

Începe să câștigi chiar acum

Alegeți oricare dintre cele 340 de categorii de pe site-ul nostru
și profită de posibilitățile platformei noastre chiar acum
Crează un cont
Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.