Catalogul meșterilor
Ru

Întotdeauna există o duzină de lucruri mici într-un apartament care necesită reparații. O lampă arsă, un robinet care curge, o ușă care nu se închide bine – nu este niciodată suficient timp pentru ei. Aceste defecțiuni minore sunt enervante și într-o zi îți vei da seama că ai nevoie de un bărbat pentru o oră. Atunci serviciul nostru te va ajuta. Maeștrii noștri vor face orice treabă casnică a bărbaților pentru tine. Chiuveta curge - o reparăm. Trebuie să atârnați un candelabru - nicio problemă. Dacă o țiglă a căzut în baie sau bucătărie, o vom pune la loc. Ușa nu se închide - vom instala un nou mâner. Dacă nu puteți asambla singur mobila - vom găsi un loc pentru fiecare șurub.

Beneficiile tale directe:

• Companiile de construcții nu efectuează reparații minore. Nu este profitabil pentru ei să preia o comandă pentru a instala o pereche de prize sau a înlocui un robinet. „Soț pentru o oră” va veni să sune, chiar dacă trebuie doar să atârnați o tijă de perdea sau să reparați un robinet.

• Nu trebuie să apelați mai mulți specialiști. Acest serviciu este oferit de generaliști, fani de toate meserii. Înțeleg electricitatea și instalațiile sanitare și sunt la fel de buni să țină o cheie și un burghiu cu ciocan.

• Nu va trebui să alergi singur prin magazinele de hardware în căutarea pieselor de schimb necesare. „Soțul pentru o oră” va cumpăra el însuși toate piesele. Vă arată chitanțe.

• Nu trebuie să cumpărați un instrument scump, cum ar fi un burghiu cu ciocan, doar pentru a agăța o tijă de perdea sau o lampă de perete.

• Nu trebuie să lași să intre în casă un străin pe care l-ai găsit printr-o reclamă. Toți meșterii noștri lucrează și locuiesc în aceeași zonă cu tine.

• Maestrul va fi cu dvs. în termen de 2 ore de la aplicare. Dacă este necesar, programează-l la orice altă oră convenabilă pentru tine. Lucrăm în sărbători și în weekend, vom ajunge chiar și seara târziu.

• Nu este nevoie să plătiți pentru apel și veți afla prețurile pentru reparații la telefon.

• Meșterii noștri nu lasă urme murdare pe gresie și covoare. Se plimbă prin apartament cu pantofi înlocuibili și ridică gunoiul după ei înșiși.

• Veți primi o garanție pentru lucru, chiar dacă „mânerul de acasă pentru o oră” a atârnat doar un candelabru sau a reparat o priză

Avem nevoie de un bărbat pentru reparații minore - urmați linkul și selectați linkul principal.

Citeşte mai mult

Minifotbal: Nemesis Obține o Victorie cu Scorul de 3-1 împotriva Moldcell în Campionatul Moldovei, Divizia C
În etapa 3 din Campionatul Moldovei MF SERIES 2023-2024, Divizia C, echipa Nemesis s-a confruntat cu Moldcell într-o luptă epică pe terenul de minifotbal. Detaliile acestui joc incitant sunt prezentate mai jos.
2 min
Cum susține serviciul online Remont.md echipa de minifotbal „Nemesis”
Sprijinirea sporturilor și a echipelor sportive are un mare potențial pentru dezvoltarea atât a sportului, cât și a societății în ansamblu. Este, de asemenea, o modalitate de a crea o percepție pozitivă asupra mărcii companiei și de a consolida legăturile în comunitate. Sperăm ca parteneriate precum sprijinul Remont.md pentru echipa Nemesis să devină mai comune. Acest lucru creează o oportunitate pentru întreprinderi de a contribui la sport și la o societate mai sănătoasă. Să sperăm că în viitor vom vedea și mai multe exemple de cooperare de succes între afaceri și sport.
2 min
Tendințe ale prețurilor în industria construcțiilor pentru anul 2023
În fiecare an, industria construcțiilor suferă modificări semnificative în ceea ce privește costurile și prețurile materialelor și serviciilor. Anul 2023 nu face excepție, aducând cu sine o serie de tendințe care influențează prețurile în sectorul construcțiilor. În acest articol, vom explora principalele factori care determină fluctuațiile prețurilor în construcții în anul 2023.
3 min

Începe să câștigi chiar acum

Alegeți oricare dintre cele 340 de categorii de pe site-ul nostru
și profită de posibilitățile platformei noastre chiar acum
Crează un cont
Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.