Întotdeauna există o duzină de lucruri mici într-un apartament care necesită reparații. O lampă arsă, un robinet care curge, o ușă care nu se închide bine – nu este niciodată suficient timp pentru ei. Aceste defecțiuni minore sunt enervante și într-o zi îți vei da seama că ai nevoie de un bărbat pentru o oră. Atunci serviciul nostru te va ajuta. Maeștrii noștri vor face orice treabă casnică a bărbaților pentru tine. Chiuveta curge - o reparăm. Trebuie să atârnați un candelabru - nicio problemă. Dacă o țiglă a căzut în baie sau bucătărie, o vom pune la loc. Ușa nu se închide - vom instala un nou mâner. Dacă nu puteți asambla singur mobila - vom găsi un loc pentru fiecare șurub.

Beneficiile tale directe:

• Companiile de construcții nu efectuează reparații minore. Nu este profitabil pentru ei să preia o comandă pentru a instala o pereche de prize sau a înlocui un robinet. „Soț pentru o oră” va veni să sune, chiar dacă trebuie doar să atârnați o tijă de perdea sau să reparați un robinet.

• Nu trebuie să apelați mai mulți specialiști. Acest serviciu este oferit de generaliști, fani de toate meserii. Înțeleg electricitatea și instalațiile sanitare și sunt la fel de buni să țină o cheie și un burghiu cu ciocan.

• Nu va trebui să alergi singur prin magazinele de hardware în căutarea pieselor de schimb necesare. „Soțul pentru o oră” va cumpăra el însuși toate piesele. Vă arată chitanțe.

• Nu trebuie să cumpărați un instrument scump, cum ar fi un burghiu cu ciocan, doar pentru a agăța o tijă de perdea sau o lampă de perete.

• Nu trebuie să lași să intre în casă un străin pe care l-ai găsit printr-o reclamă. Toți meșterii noștri lucrează și locuiesc în aceeași zonă cu tine.

• Maestrul va fi cu dvs. în termen de 2 ore de la aplicare. Dacă este necesar, programează-l la orice altă oră convenabilă pentru tine. Lucrăm în sărbători și în weekend, vom ajunge chiar și seara târziu.

• Nu este nevoie să plătiți pentru apel și veți afla prețurile pentru reparații la telefon.

• Meșterii noștri nu lasă urme murdare pe gresie și covoare. Se plimbă prin apartament cu pantofi înlocuibili și ridică gunoiul după ei înșiși.

• Veți primi o garanție pentru lucru, chiar dacă „mânerul de acasă pentru o oră” a atârnat doar un candelabru sau a reparat o priză

Avem nevoie de un bărbat pentru reparații minore - urmați linkul și selectați linkul principal.

Citeşte mai mult

Lucrări de instalații sanitare profesionale: calitate, eficiență și siguranță pentru casa și birou
Ți s-a scurs robinetul, toaleta nu se clătește, s-a format un blocaj în conducte? Aveți nevoie să instalați o cutie de hidromasaj, să conectați un încălzitor de apă, o mașină de spălat sau o mașină de spălat vase? Beneficiați de ajutorul profesioniștilor noștri. Am câștigat o reputație pozitivă în rândul clienților noștri ca executant care face totul calitativ, rapid și la un preț avantajos.
5 min
Piața Muncii în Moldova După Impactul Covid-19
În urma pandemiei de Covid-19, economiile din întreaga lume s-au confruntat cu provocări majore, iar Moldova nu a fost o excepție. Piața muncii din această țară a fost profund afectată de restricțiile impuse pentru a limita răspândirea virusului. Cu toate acestea, odată cu revenirea treptată la normalitate, se observă semne de refacere și adaptare în peisajul ocupării forței de muncă din Moldova.
4 min
Calendarul Zilelor Lucrătoare și Libere din 2024: Planificarea Unui An de Eficiență și Relaxare
Anul 2024 aduce cu sine o varietate de zile lucrătoare și libere în Republica Moldova, oferind oportunități atât pentru muncă, cât și pentru relaxare și refacere. Cu o bună planificare, putem să ne optimizăm timpul și să ne bucurăm de toate ocaziile pe care le oferă acest calendar. Să analizăm mai atent cum arată zilele lucrătoare și libere din 2024 și cum putem să le gestionăm pentru a obține un echilibru între muncă și viața personală.
5 min

Începe să câștigi chiar acum

Alegeți oricare dintre cele 340 de categorii de pe site-ul nostru
și profită de posibilitățile platformei noastre chiar acum
Crează un cont
Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.