1. Dispoziții generale

Ultimul update: 05 iulie 2024

SRL «Br Team Pro» (Compania) furnizează serviciul, care ajută clienților și specialiștilor să se găsească. Tot ce asigură și который помогает клиентам и специалистам встретиться. Tot ceea ce asigură și susține funcționarea serviciului, noi numim produse. Utilizarea acestora este guvernată de Termenii sau alte documente legale de pe site-ul companiei:

 • Declarație de consimțământ pentru prelucrarea informațiilor furnizate
 • Politica de confidențialitate


Informații detaliate despre companie pot fi văzute mai jos

Dumneavoastră sunteți de acord cu termenii de utilizare (în continuare - Termeni), dacă utilizați serviciul și oricare alt produs al Companiei. Bы соглашаетесь с условиями использования (далее — Условия), если используете сервис и любой другой продукт компании. Versiunea Termenilor se consideră că a intrat în vigoare din momentul în care este postată pe site. Continuând să utilizați serviciul, sunteți de acord cu versiunea actuală a Termenilor. Dacă nu sunteți de acord cu Termenii, puteți înceta utilizarea produselor Companiei.

Compania are dreptul de a revizui Termenii în orice moment, fără notificare prealabilă, și de a transfera toate sau o parte din drepturile și obligațiile sale conform acestor Termeni oricărei terțe părți.

2. Responsabilitate

Compania nu oferă servicii la comenzile dumneavoastră, nu este angajator de specialiști și nu este responsabilă față de dumneavoastră pentru rezultatul muncii lor.

Compania nu este proprietara agregatorului de informații despre servicii, prin urmare, nu este parte la raporturi juridice reglementate de Legea „Cu privire la Protecția Drepturilor Consumatorului”.

Compania nu garantează:

 • relevanța informațiilor despre produsele Companiei, bunurile și serviciile terților;
 • compensarea prejudiciului din consecințele utilizării produselor companiei;
 • operarea neîntreruptă și fără erori a produselor companiei.

3. Înregistrare

Pentru a putea utiliza serviciul, se crează un cont în care sunt stocate detaliile de contact și detaliile despre comenzi.

La înregistrare, lăsați date personale: nume, număr de telefon, adresa de e-mail (dacă există).

Contul poate fi șters în orice moment.

4. Securiatea datelor tale

Vă recomandăm insistent să nu dezvăluiți străinilor parola contului și să nu o utilizați pe alte site-uri. Sunteți de acord să notificați prompt compania în cazurile în care:

 • cineva a obținut acces la contul tău;
 • sunt întreprinse acțiuni în contul dvs., de exemplu, se creează comenzi sau se realizează corespondență, despre care nu știți nimic.


Compania poate arăta utilizatorilor date despre specialiști: evaluarea dvs., feedback-ul despre lucrul cu dvs., numărul de recenzii rămase, data la care a fost creat contul, o fotografie, faptul că rețelele sociale există (fără un link către cont). Companiile va avea posibilitatea, de asemenea, de a vizualiza chat-urile cu utilizatorii.

Compania are dreptul în orice moment și fără a oferi motive de a interzice accesul la informații sau de a vă șterge contul.

Dacă doriți să aflați mai multe despre caracteristicile de protecție a datelor dvs., puteți citi politica de confidențialitate.

Compania are dreptul de a furniza datele dumneavoastră în cazuri:
 • a fost primită o cerere de la organele de drept, judiciare și alte organe ale statului;
 • compania a primit informații despre posibile activități ilegale;
 • în alte cazuri, în cadrul legislației aplicabile părților.

5. Utilizarea materialelor companiei

Utilizarea informațiilor este permisă cu condiția respectării legislației Republicii Moldova.

Se interzice:

 • extragerea oricăror date de pe site (parsing);
 • utilizarea materialelor companiei în contextul apariției cooperării;
 • utilizarea mijloacelor de individualizare ale companiei (numele companiei, mărci înregistrate etc.) în scop de publicitate, monetizare a oricăror proiecte, demonstrarea experienței de cooperare și exemple de lucru fără acordul scris al companiei.

6. Dreptul aplicabil

Condițiile, precum și orice raport juridic legat de utilizarea produselor companiei, sunt guvernate de legislația Republicii Moldova.

7. Suplinire cont

Suplinirea contului pe site-ul Remont.MD cu un card bancar VISA/MasterCard prin sistemul de plată PAYNET. Posibilitatea de suplinire cont prin card bancar este oferită doar utilizatorilor înregistrați ca "Meșter" în zona autorizată a site-ului.

8. Date despre companie

Denumirea completă: „BR TEAM Pro” SRL
Cod fiscal: 1018600004310

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.