Catalogul meșterilor
Ru

Deoarece nimeni nu poate interzice o viață frumoasă, căutarea unei mașini de lux, deși într-o formă întreținută, este un lucru destul de comun. Dar cumpărarea unei mașini scumpe nu este întotdeauna același lucru cu cumpărarea unei mașini de încredere. Prin urmare, o serie de reguli înainte de a cumpăra este încă de învățat.

În primul rând, acordați atenție caroseriei și interiorului mașinii. Pentru modelele premium, ambele servesc mult timp și fără probleme. Adevărat, cu condiția ca mașina să nu fi fost într-un accident. În acest caz, apariția ruginii pe panourile caroseriei, greierii de interior este un lucru inevitabil. Prin urmare, studiați cu atenție istoria mașinii, uitați-vă la golurile dintre părțile corpului.

O conversație separată este echipamentul opțional al mașinii. Există o dependență directă de preț și de numărul de cifre de pe contorul de parcurs. Adică, puteți cumpăra o mașină cu „carne tocată”, dar cu kilometraj mare, sau pentru acești bani într-o configurație medie și relativ „tânără”. În plus, o serie de opțiuni sunt pur și simplu inutile și uneori dăunătoare. Deci, de exemplu, navigarea obișnuită este un lucru, de regulă, inutil, pentru că toată lumea are smartphone-uri cu ecran lat. Electricienii au învățat deja cum să lipize farurile cu LED ale unor modele, dar totuși, în timpul funcționării, acestea sunt mult mai nesigure decât cele obișnuite.

Atunci când se alege între motoarele diesel și pe benzină, mulți preferă motorinele. Până la urma, sunt mai puțin sensibili la combustibilul rău, consumă ulei mai economic. Dar dacă un motor diesel cu o turbină, atunci o astfel de achiziție poate fi fatală. În primul rând, pentru toate motoarele diesel, injectoarele sunt considerate un punct slab. Înlocuirea unei duze va costa mai mult de 3000 lei. Opțiunile turbo se tem de supraîncălzire și ralanți, iar dacă mașina are o origine „legală”, adică a funcționat într-o companie, atunci trebuie să fi fost supraîncălzire.

Desigur, preferința motorului, alegerea transmisiei depinde de modelul specific. Prin urmare, studierea forumurilor, comunicarea cu proprietarii, prin aceleași resurse de internet, este pur și simplu necesară înainte de cumpărare. Dar, în orice caz, o mașină premium necesită același tratament (înlocuirea regulată și costisitoare a tuturor lichidelor, înlocuirea consumabilelor (lanțuri sau curele de distribuție)). Și, cel mai important, nu există maeștri precum „Unchiul Vasile” din garaj, ci doar ateliere oficiale de reparații auto cu experiență în repararea și întreținerea modelului dumneavoastră specific.

Citeşte mai mult

Începe să câștigi chiar acum

Alegeți oricare dintre cele 340 de categorii de pe site-ul nostru
și profită de posibilitățile platformei noastre chiar acum
Crează un cont
Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.