În etapa 3 din Campionatul Moldovei MF SERIES 2023-2024, Divizia C, echipa Nemesis s-a confruntat cu Moldcell într-o luptă epică pe terenul de minifotbal. În acest joc tensionat, Nemesis a reușit să obțină o victorie cu scorul de 3-1, datorită performanțelor excelente ale lui F.Idrissu, O.Druță și M.Vîrlan și reușește să urce pe primul loc în grupa. Detaliile acestui joc incitant sunt prezentate mai jos.

Goluri și Cele Mai Bune Moment:

  1. F.Idrissu a deschis scorul pentru Nemesis, marcând primul gol al meciului și oferind echipei sale un avantaj important.
  2. O.Druță a dublat avantajul Nemesis, arătând o forță și precizie incredibile în lovitura dată în poarta lui Moldcell.
  3. I.Rotundu de la Moldcell a reușit să reducă diferența, marcând singurul gol pentru echipa sa.
  4. M.Vîrlan a extins conducerea lui Nemesis, marcând al treilea gol în ultimul minut și confirmând determinarea sa pe teren.

Rezultat:

După performanțele excelente ale lui F.Idrissu, O.Druță și M.Vîrlan, echipa Nemesis a obținut o victorie cu scorul de 3-1 împotriva Moldcell. Acest meci a lăsat o impresie puternică și a demonstrat nivelul ridicat al jocului în Campionatul Moldovei, Divizia C.

Concluzie:

Acest meci a fost plin de dramă și intrigă, iar echipa Nemesis a reușit să iasă învingătoare, demonstrând puterea și abilitățile lor în fotbalul în sală. Așteptăm cu nerăbdare următoarele meciuri din acest campionat pentru a vedea ce momente uimitoare ne așteaptă în viitor.

Remont.md susține în continuare echipa Nemesis și rezultatele sunt pe față și dorește echipei succes și victorii în meciurile următoare!!!

Pentru informații mai detaliate despre Remont.md și serviciile sale, puteți vizita următoarele pagini:

Site-ul oficial Remont.md
Catalog cu Specialiști în Domeniul Construcțiilor și Reparațiilor
Catalog cu Specialiști în Domeniul Curățeniei și Asistenței Menajere
Catalogul Specialiștilor în Domeniul Montajului și Reparațiilor Tehnice
Catalogul Specialiștilor în Domeniul Reparații Transporturi
Catalogul Specialiştilor în Domeniul Transportului de Marfă
Catalogul Specialiştilor în Domeniul Tutorilor şi Formare

Citeşte mai mult

Lucrări de instalații sanitare profesionale: calitate, eficiență și siguranță pentru casa și birou
Ți s-a scurs robinetul, toaleta nu se clătește, s-a format un blocaj în conducte? Aveți nevoie să instalați o cutie de hidromasaj, să conectați un încălzitor de apă, o mașină de spălat sau o mașină de spălat vase? Beneficiați de ajutorul profesioniștilor noștri. Am câștigat o reputație pozitivă în rândul clienților noștri ca executant care face totul calitativ, rapid și la un preț avantajos.
5 min
Piața Muncii în Moldova După Impactul Covid-19
În urma pandemiei de Covid-19, economiile din întreaga lume s-au confruntat cu provocări majore, iar Moldova nu a fost o excepție. Piața muncii din această țară a fost profund afectată de restricțiile impuse pentru a limita răspândirea virusului. Cu toate acestea, odată cu revenirea treptată la normalitate, se observă semne de refacere și adaptare în peisajul ocupării forței de muncă din Moldova.
4 min
Calendarul Zilelor Lucrătoare și Libere din 2024: Planificarea Unui An de Eficiență și Relaxare
Anul 2024 aduce cu sine o varietate de zile lucrătoare și libere în Republica Moldova, oferind oportunități atât pentru muncă, cât și pentru relaxare și refacere. Cu o bună planificare, putem să ne optimizăm timpul și să ne bucurăm de toate ocaziile pe care le oferă acest calendar. Să analizăm mai atent cum arată zilele lucrătoare și libere din 2024 și cum putem să le gestionăm pentru a obține un echilibru între muncă și viața personală.
5 min

Începe să câștigi chiar acum

Alegeți oricare dintre cele 340 de categorii de pe site-ul nostru
și profită de posibilitățile platformei noastre chiar acum
Crează un cont
Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.