Catalogul meșterilor
Ru

În etapa 3 din Campionatul Moldovei MF SERIES 2023-2024, Divizia C, echipa Nemesis s-a confruntat cu Moldcell într-o luptă epică pe terenul de minifotbal. În acest joc tensionat, Nemesis a reușit să obțină o victorie cu scorul de 3-1, datorită performanțelor excelente ale lui F.Idrissu, O.Druță și M.Vîrlan și reușește să urce pe primul loc în grupa. Detaliile acestui joc incitant sunt prezentate mai jos.

Goluri și Cele Mai Bune Moment:

  1. F.Idrissu a deschis scorul pentru Nemesis, marcând primul gol al meciului și oferind echipei sale un avantaj important.
  2. O.Druță a dublat avantajul Nemesis, arătând o forță și precizie incredibile în lovitura dată în poarta lui Moldcell.
  3. I.Rotundu de la Moldcell a reușit să reducă diferența, marcând singurul gol pentru echipa sa.
  4. M.Vîrlan a extins conducerea lui Nemesis, marcând al treilea gol în ultimul minut și confirmând determinarea sa pe teren.

Rezultat:

După performanțele excelente ale lui F.Idrissu, O.Druță și M.Vîrlan, echipa Nemesis a obținut o victorie cu scorul de 3-1 împotriva Moldcell. Acest meci a lăsat o impresie puternică și a demonstrat nivelul ridicat al jocului în Campionatul Moldovei, Divizia C.

Concluzie:

Acest meci a fost plin de dramă și intrigă, iar echipa Nemesis a reușit să iasă învingătoare, demonstrând puterea și abilitățile lor în fotbalul în sală. Așteptăm cu nerăbdare următoarele meciuri din acest campionat pentru a vedea ce momente uimitoare ne așteaptă în viitor.

Remont.md susține în continuare echipa Nemesis și rezultatele sunt pe față și dorește echipei succes și victorii în meciurile următoare!!!

Pentru informații mai detaliate despre Remont.md și serviciile sale, puteți vizita următoarele pagini:

Site-ul oficial Remont.md
Catalog cu Specialiști în Domeniul Construcțiilor și Reparațiilor
Catalog cu Specialiști în Domeniul Curățeniei și Asistenței Menajere
Catalogul Specialiștilor în Domeniul Montajului și Reparațiilor Tehnice
Catalogul Specialiștilor în Domeniul Reparații Transporturi
Catalogul Specialiştilor în Domeniul Transportului de Marfă
Catalogul Specialiştilor în Domeniul Tutorilor şi Formare

Citeşte mai mult

Cum susține serviciul online Remont.md echipa de minifotbal „Nemesis”
Sprijinirea sporturilor și a echipelor sportive are un mare potențial pentru dezvoltarea atât a sportului, cât și a societății în ansamblu. Este, de asemenea, o modalitate de a crea o percepție pozitivă asupra mărcii companiei și de a consolida legăturile în comunitate. Sperăm ca parteneriate precum sprijinul Remont.md pentru echipa Nemesis să devină mai comune. Acest lucru creează o oportunitate pentru întreprinderi de a contribui la sport și la o societate mai sănătoasă. Să sperăm că în viitor vom vedea și mai multe exemple de cooperare de succes între afaceri și sport.
2 min
Tendințe ale prețurilor în industria construcțiilor pentru anul 2023
În fiecare an, industria construcțiilor suferă modificări semnificative în ceea ce privește costurile și prețurile materialelor și serviciilor. Anul 2023 nu face excepție, aducând cu sine o serie de tendințe care influențează prețurile în sectorul construcțiilor. În acest articol, vom explora principalele factori care determină fluctuațiile prețurilor în construcții în anul 2023.
3 min
Cum să economisești bani la renovarea apartamentului. Pe ce poți economisi?
Economii la reparații: este posibil? Această întrebare apare pentru fiecare client, deoarece construcția nu este ieftină. Valoarea economiilor este direct proporțională cu competența proprietarului apartamentului. Economiile sunt o necesitate și pot fi realizate doar în momentul în care nu afectează calitatea reparației generale.
3 min

Începe să câștigi chiar acum

Alegeți oricare dintre cele 340 de categorii de pe site-ul nostru
și profită de posibilitățile platformei noastre chiar acum
Crează un cont
Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.